dafolo-top.png
Her er du:
Skoleledelse > Forside
Skoleportalen_knap

Nyheder til skoleledelsen

 

Dato:
01-06-2016
Intro:
En skoleleders travle hverdag rummer et væld af opgaver. En del af dem er skal-opgaver. Få overblik over, hvad der skal gøres i juni.
Dato:
01-05-2016
Overskrift:
Intro:
En skoleleders travle hverdag rummer et væld af opgaver. En del af dem er skal-opgaver. Få overblik over, hvad der skal gøres i maj.
Dato:
01-04-2016
Intro:
En skoleleders travle hverdag rummer et væld af opgaver. En del af dem er skal-opgaver. Få overblik over, hvad der skal gøres i april.
Dato:
01-03-2016
Intro:
En skoleleders travle hverdag rummer et væld af opgaver. En del af dem er skal-opgaver. Få overblik over, hvad der skal gøres i marts.
Intro:
Konference: Viviane Robinson er populært sagt skoleledelsens svar på John Hattie. Hun har med sine metaanalyser fundet frem til, hvad skoleledelsen kan gøre for at øge elevernes læring mest muligt. I april kommer hun til Danmark og fortæller om det, og der er ledige pladser til konferencerne!
Dato:
01-02-2016
Intro:
En skoleleders travle hverdag rummer et væld af opgaver. En del af dem er skal-opgaver. Få overblik over, hvad der skal gøres i februar.
Dato:
28-01-2016
Intro:
"… hvordan kan dit samfund eller din organisation løftes til nye højder? Hvor skal man begynde? Med Mahatma Gandhis ord 'er du nødt til selv at være den forandring, du ønsker at se hos andre' – du må med andre ord begynde med dig selv." ("Opløftende ledelse", side 145). Få hjælp til at løfte din organisation ud fra seks faktorer, der kendetegner opløftende ledelse.
Dato:
01-01-2016
Intro:
En skoleleders travle hverdag rummer et væld af opgaver. En del af dem er skal-opgaver. Få overblik over, hvad der skal gøres i januar.
Intro:
Børn vokser i dag op i en verden med sociale og miljømæssige udfordringer af hidtil uset omfang og karakter, som de skal forholde sig til. Hvilke redskaber kan vi udstyre børnene med, så vi bedst muligt kan hjælpe dem på vej? I bogen Triple Focus – En ny tilgang til uddannelse giver de to store kapaciteter Daniel Goleman og Peter Senge et bud på tre centrale færdigheder, som alle børn – og voksne – har brug for, hvis de skal kunne trives.
Dato:
01-12-2015
Intro:
En skoleleders travle hverdag rummer et væld af opgaver. En del af dem er skal-opgaver. Få overblik over, hvad der skal gøres i december.
Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste 10 Næste
rss-leder.png