dafolo-top.png
Her er du:
SFO > Forside
Skoleportalen_knap

Nyheder på SFO-området

 

Dato:
30-08-2012
Intro:
Så er det nye skoleår skudt i gang! Og for rigtig mange børn er det nyt og spændende, fordi det er deres første skoleår. Det er dog ikke alle børn, der skal begynde i børnehaveklassen i år, der begynder deres skoleår i august. Nogle skoler arbejder nemlig med såkaldt "rullende skolestart".
 
Intro:

Som et særligt tilbud til skoleportalens abonnenter giver Dafolo nu 25 % rabat på SFO-konferencerne "Læring i inkluderende fællesskaber i SFO'en".
 

Dato:
21-08-2012
Intro:

Inklusion står højt på dagsordenen og vil også gøre i det i det kommende skoleår. Denne artikel beskriver et udviklingsprojekt, som netop har fokus på inklusion og sociale fællesskaber med et særligt fokus på børn med dansk som andetsprog, der bliver placeret på en anden skole end distriktsskolen.

Dato:
07-08-2012
Intro:
I disse dage afholdes afholdes det traditionsrige Sorø-møde, hvor 100 politikere, eksperter og praktikere på uddannelsesområdet mødes og diskuterer centrale emner på området. I år skal de arbejde helt konkret med at udarbejde et manifest for Ny Nordisk Skole.
Dato:
13-07-2012
Overskrift:
Intro:
Holdet bag skoleportalen.dk ønsker alle en rigtig god sommer!
Dato:
05-07-2012
Intro:
BFO Rosenlund i Ballerup Kommune har en vision for fremtidens SFO. Den involverer nøgleord som fællesskab, engagement, trivsel, livskvalitet og ikke mindst masser af kropslig aktivitet!
Intro:
Social- og integrationsminister Karen Hækkerup har netop modtaget en rapport og heri 39 anbefalinger til, hvordan man hurtigt opdager og stopper overgreb mod børn.
Dato:
19-06-2012
Intro:
SMTTE-modellen er udbredt i pædagogiske kredse. Redskabet skaber grundlag for systematisk planlægning og dynamisk arbejde med udgangspunkt i sammenhæng, mål, tiltag, tegn og evaluering. Men hvorfor ikke gøre plads til inklusion i dette redskab?

Intro:
Det er visionen, som Københavns Kommune allerede vil føre ud i livet efter sommerferien. Der er sat 23 millioner af til indsatsen.
Intro:
Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) har netop offentliggjort en evaluering af arbejdet med de pædagogiske læreplaner i dagtilbud. Den viser, at læreplanerne har givet pædagogernes faglighed et løft, og at de har haft stor betydning for læringsmiljøerne.
Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste 10 Næste
rss-sfo.gif