dafolo-top.png
Her er du:
Skoleledelse > Forside
Skoleportalen_knap

Nyheder til skoleledelsen

 

Dato:
01-05-2018
Overskrift:
Intro:
En skoleleders travle hverdag rummer et væld af opgaver. En del af dem er skal-opgaver. Få overblik over, hvad der skal gøres i maj.
Dato:
02-04-2018
Intro:
En skoleleders travle hverdag rummer et væld af opgaver. En del af dem er skal-opgaver. Få overblik over, hvad der skal gøres i april.
Dato:
01-03-2018
Intro:
En skoleleders travle hverdag rummer et væld af opgaver. En del af dem er skal-opgaver. Få overblik over, hvad der skal gøres i marts.
Dato:
01-02-2018
Intro:
En skoleleders travle hverdag rummer et væld af opgaver. En del af dem er skal-opgaver. Få overblik over, hvad der skal gøres i februar.
Dato:
02-01-2018
Intro:
En skoleleders travle hverdag rummer et væld af opgaver. En del af dem er skal-opgaver. Få overblik over, hvad der skal gøres i januar.
Intro:
Når det pædagogiske personale har en stærk fælles tro på, at de kan løfte elevernes læring, påvirker det elevernes i høj grad læringen – og det har større effekt end eksempelvis forældrenes uddannelsesniveau.
Dato:
01-12-2017
Intro:
En skoleleders travle hverdag rummer et væld af opgaver. En del af dem er skal-opgaver. Få overblik over, hvad der skal gøres i december.
Dato:
23-11-2017
Intro:

Når pædagogiske ledere, fx skolelederen, uddannelseslederen eller teamkoordinatoren, fokuserer på elevernes læring, har det positiv betydning for elevernes udbytte af undervisningen, konkluderer de seneste årtiers forskning i pædagogisk ledelse. I et nyt vidensnotat fra Danmarks Evalueringsinstitut er der udvalgt en række centrale forskningsfund, der fortæller om, hvordan lederen kan praktisere god pædagogisk ledelse, der understøtter elevernes læring – i grunds

Dato:
13-11-2017
Intro:
 Ved du, hvordan man på bedste vis sikrer, at børn med flygtningebørn får en god start i en dansk skole? Læs med her.
Dato:
03-11-2017
Intro:

Det nye nummer af ledelsestidsskriftet Ledelse i Morgen er nu på gaden. Temaet for dette nummer er forvaltningsledelse. I dette nummer får du flere gode eksempler på, hvordan den centrale kommunale ledelse skaber forandring i positionen mellem politikere og decentrale ledere. Det er en vanskelig position, fordi politiske beslutninger skal føres ud i livet og virkeliggøres i de kommunale institutioner.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste 10 Næste
rss-leder.png